Get Adobe Flash player

Wie zijn wij?

De Cicero Compagnie is in 2010 gestart als een voortzetting van Roma-amoR, dat al sinds 2001 reizen heeft georganiseerd. In dat jaar vertrokken Math en Annelies Osseforth met een eerste groep liefhebbers naar hun geliefde Rome.


Dr. Math Osseforth is sinds jaar en dag spreker op conferenties, geeft lezingen en begeleidt culturele reizen, waarbij hij telkens de gids is. Hij is een enthousiasmerende verteller die zijn publiek steeds ademloos meeneemt met de meest uiteenlopende onderwerpen, waarbij hij iedere actualiteit, ieder publiek debat steeds in context plaatst, of het nou gaat om politiek, religie, kunst of geschiedenis. Door zijn verhalen zet hij steeds aan tot denken op een manier die interessant en toegankelijk is voor een breed publiek. Hij studeerde klassieke talen aan de Rijksuniversiteit Utrecht, en promoveerde in de geesteswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.


Annelies Osseforth is de spil van het bedrijf. Tijdens de lezingen en reizen is zij steeds de gastvrouw die voor en achter de schermen zorgt voor een professionele organisatie en een persoonlijke begeleiding. Zij zorgt voor alle administratieve handelingen en regelingen. Zij is daardoor de contactpersoon van De Cicero Compagnie en staat u graag te woord.