Rome altera / Rome anders

Rome altera / Rome anders

15-20 Oktober 2023

De Eeuwige Stad heeft vele gezichten en in de duizenden jaren van haar bestaan als middelpunt van de Europese en de wereldgeschiedenis zijn er vele bladzijden gevuld met haar verhalen. We bezoeken deze week Roma altera, het andere Rome; Geniet van Rome zoals een echte Romein. Dwaal door de kronkelende straatjes van Trastevere en het Ghetto en daal af in de verborgen onderaardse wereld van Roma sotteranea. Bewonder het waanzinnigste palazzo, ontdek de achtste heuvel en bewandel de koningin der wegen, de via Appia. En bezoek een kroeg die al vijftienhonderd jaar dicht is.

PROGRAMMA ONDER LEIDING VAN DR. MATH OSSEFORTH:

 • Trastevere: Gianicolo – Fontana dell’Acqua Paola – Tempietto di Bramante – S.Maria in Trastevere
  S. Chrysogono – S. Francesco – S. Cecilia – Isola – Teatro di Marcello – Ghetto – Largo Argentina
 • Celio – S. Clemente
  Ss. Quattro Coronati – S. Giovanni – S. Croce
 • Fori Imperiali – Foro Romano – Palatino
  Piazza della Repubblica – Via di XX Novembre – Quirinale
 • Foro Boario – Circo Massimo
  Via Appia
 • Ostia, …
 • Piazza del Popolo – Ara Pacis – Palazzo Altemps
  Piazza Navona – S. Maria dell’Anima – S. Maria della Pace – Campo de’Fiori

EN WE GAAN NOG VEEL MEER ZIEN!

Rome en dan anders… Op 15 oktober om 09.00u. wachten Math en ik op jullie in Rome*). De ontmoetingsplek zal afhankelijk zijn van welke bijzondere dingen we gaan zien en wanneer tijdens dit 6-daagse programma in het prachtige Rome. We kiezen er dus deze keer voor om er geen geheel verzorgde reis van te maken. Ervaring leert dat groepstickets bij vliegmaatschappijen vele malen duurder zijn in vergelijking met individuele boekingen. Datzelfde geldt voor hotels; op deze manier kies jezelf het hotel/de (Air)bnb naar eigen smaak en heb je de vrijheid om er eventueel nog een paar dagen aan vast te plakken. Naar die mogelijkheid wordt vaak gevraagd, maar met groepsreserveringen is dat nou eenmaal moeilijk te realiseren. Per dag spreken we een herkenbaar verzamelpunt af en vanaf dat moment nemen we jullie steeds mee door Rome met dezelfde vertrouwde service, busabonnementen en entrees inclusief. Het zal iedere dag dezelfde groep zijn. Het is dus geen wisselende samenstelling.

INSCHRIJVEN

Onze rondleidingen gaan door bij een deelname van minimaal 15 personen. Dus meld u eerst bij ons aan voordat u de reis gaat boeken! In de week na 1 juni ontvangt u van ons een bericht of de rondleidingen doorgaan.

Kijk voor meer informatie naar het inschrijfformulier. Dit kunt u HIER downloaden.
Inschrijven kan tot 1 juni 2023.

Scroll naar boven