Get Adobe Flash player

De Baai van Napels – 16 of 17 oktober 2021

De reis naar de Baai van Napels in oktober 2021 zal een zes-daagse reis worden. Definitieve vertrekdatum is begin december bekend. Dit heeft te maken met nieuwe vluchttijden in 2021.

Vanwege een annulering binnen de reeds voltallige groep van 26 personen, zijn er nog twee plaatsen vrij voor deze reis op basis van een tweepersoonskamer. Interesse voor deze prachtige reis waarin we weer bekende en voor velen onbekende plekken bezoeken? Stuur even een mail naar info@decicerocompagnie.nl .

De onderdelen van het programma zijn wel al bekend, maar de volgorde waarin ze gaan plaatsvinden zal mogelijk nog kunnen veranderen.

Dag 1: Vertrek vanaf Amsterdam, afhankelijk van de vluchttijden bieden we u nog een extra programma onderdeel  Villa Oplontis aan.

Dag 2: Pompeï; uitgebreid bezoek aan de opgraving. Montefaito in Castelemare di Stabia.

Dag 3: Rit langs de prachtige Amalfikust naar o.a. Amalfi.

Dag 4: Napels. We bezoeken het Museo Nazionale en een aantal kerken, waaronder de Duomo, in het historisch centrum.  Na het programma heeft u de gelegenheid om zelf die avond in de stad te blijven en weer met de trein terug te reizen naar Pompe.

Dag 5: Rit langs de noordkust met bezoek aan Pozzuoli, Cumae, Baiae.

Dag 6: We vertrekken vanaf het hotel met de bus naar Napels of  Rome, vanwaar we met het vliegtuig naar  Amsterdam vertrekken. Afhankelijk van de vluchttijden hopen we u  op deze dag nog een extra programma onderdeel aan te bieden.