Maatwerk

 


Math als presentator/dagvoorzitter


Organiseert u een grote dag voor uw bedrijf of vereniging met een uitdagend programma en wilt u er zeker van zijn dat alle onderdelen goed tot hun recht komen? Wilt u erop kunnen vertrouwen dat het verhaal van de dag die u voor ogen heeft voor alle deelnemers duidelijk is en dat de aandacht in een ontspannen sfeer behouden blijft? Dan heeft u een ervaren presentator en dagvoorzitter nodig die vooraf met u naar het programma kan kijken en de dag zelf onvergetelijk maakt, zodat u in ieder geval met een gerust hart achterover kunt leunen en kunt genieten van het programma. Interesse? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

 


Wij kennen Rome!

Gaat u naar Rome? Met familie, met vrienden of kennissen, in uw eentje? En kent u de Stad eigenlijk niet zo goed? Wilt u zeker zijn dat u na afloop gezien heeft wat u wilde zien of wat u had moeten zien, of had willen zien, als u geweten had dat het te zien was?

Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons over uw plannen. Waar ligt uw hotel en wilt u weten hoe het zit met bereikbaarheid? Of wilt u ons advies daarover? Wat wilt u zien? Of wilt u dat wij u op grond van uw interesses ideeën aandragen? Voor hoe lang gaat u? Wilt u dat wij uw wensenlijstje in een haalbaar programma gieten?

Alles is bespreekbaar tegen een vergoeding afhankelijk van uw wensen. Wij helpen u graag Rome te leren kennen!

 


Lezingen voor organisaties, verenigingen en bedrijven

De lezingen van de Cicero Compagnie zijn enig in hun soort; een centraal thema wordt op een op verhalende manier gepresenteerd. De lezingen bestrijken een breed scala aan de meest diverse onderwerpen, die niet alleen voor velen interessant, maar zeker ook voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht enige voorkennis over het onderwerp; een thema wordt telkens benaderd vanuit de historie naar de actualiteit, zo dat iedereen erover kan meedenken, meepraten en een mening erover kan hebben of zich een mening erover kan vormen.

Alle lezingen worden gegeven door meesterverteller Dr. Math Osseforth. De duur van een lezing kan verschillen van 2-3 uur.

Bent u geïnteresseerd voor uw organisatie, vereniging of bedrijf? We sturen u graag vrijblijvend ons uitgebreide keuzeoverzicht toe. Of heeft u zelf een speciaal thema in gedachten? Een lezing van de Cicero Compagnie kan een mooie toevoeging aan uw programma zijn, of zo maar een interessante en leuke avond vullen.

Neemt u contact met ons op over de vele mogelijkheden voor een lezing op maat info@decicerocompagnie.nl.

 


Annelies als wedding (anniversary) planner

Denk je aan een huwelijk of aan een jubileum, maar zie je op tegen de grote organisatie die dat vaak met zich meebrengt? Neem dan contact met mij op. Ik heb ruime ervaring, niet alleen met het plannen van reizen en evenementen binnen De Cicero Compagnie, maar ook met feesten en jubilea op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden en ik stel vrijblijvend een gespecificeerde offerte op*.

Wat kun je zoal verwachten?

  • Wil je de voorbereidingen en het feest helemaal zelf doen? Dan help ik je een plan op te stellen.
  • Wil je toch wel wat meer ondersteuning? Dan stellen we een plan op en voeren we samen de voorbereidingen uit tot aan het feest.
  • Wil je je zelf op het feest concentreren, maar heb je geen zin in al die voorbereidingen? Dan stellen we een plan op en neem ik je alle voorbereidingen uit handen.
  • Wil je je ook niet druk hoeven maken op de grote dag zelf? Dan ben ik ook op het feest aanwezig en zorg ik dat alles volgens plan verloopt.

Kortom: spreek je wensen uit en ik help je om er een onvergetelijke dag van te maken.

*Het eerste gesprek is gratis, maar buiten de 25 km vanaf ons bedrijf geldt een reiskostenvergoeding € 0.25/km en eventuele parkeerkosten.

 


Scroll naar boven