Excursies

Voor de excursies die De Cicero Compagnie aanbiedt gelden dezelfde uitgangspunten als voor de reizen. Ook hier weer zijn verhaal en cultuur in de breedste zin ons kenmerk. Wat er bezocht wordt en wat er te zien valt aan geschiedenis en kunst, literatuur en religie, politiek en maatschappij wordt door Math Osseforth in samenhang gepresenteerd, waardoor er inzicht ontstaat in alle afzonderlijke facetten.


Zoals ook kenmerkend voor onze reizen worden alle rondleidingen steeds door Math Osseforth gegeven, waardoor de samenhang tussen de diverse onderdelen gewaarborgd wordt; alles krijgt een plaats. Als gids is hij gedurende de gehele excursie aanspreekbaar. Ook waar op een enkele plek de verplichting bestaat een plaatselijke gids te moeten volgen zal hij dit onderdeel inleiden en plaatsen in het weekprogramma.


Als reisleidster zal Annelies Osseforth tijdens de gehele excursie open staan voor al uw practische vragen en toezien op uw persoonlijk welzijn. Ook entrees en kaartjes worden door haar centraal geregeld. Tijdens de voorbereiding en het vervolg van de excursie is en blijft zij een aanspreekpunt om uw plezier in de excursie te verhogen. Meer dan door practische reisleiding alleen kenmerkt een reis met De Cicero Compagnie zich steeds door persoonlijke begeleiding.


Een excursie met De Cicero Compagnie duurt 1 of 2 dagen (met 1 overnachting) en vindt altijd plaats in een weekend.


Als we, bij een meerdaagse excursie, gebruik maken van een hotel, ligt dat telkens in het centrum van de stad, waardoor u ook buiten het programma alles binnen handbereik heeft en niet afhankelijk bent van verplichte transfers of aansluitingen.


Om de intensieve en persoonlijke invulling en benadering te kunnen waarmaken, hebben we ervoor gekozen het aantal gasten voor een excursie met een minimum van 25 tot de maximale beztting van 1 bus te beperken. Gezien de opzet en doelstellingen van het programma stellen we tevens de leeftijdsgrens op 18+.

Scroll naar boven