Get Adobe Flash player

Ons Privacybeleid


Wie zijn wij?

Onze bedrijfsnaam is De Cicero Compagnie, hierna aangeduid als DCC.
Ons website adres is:  https://www.decicerocompagnie.nl
De Cicero Compagnie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51297949.
Contact adres: Huygensstraat 13,  3341 VD  Hendrik-Ido Ambacht
Contact e-mail adres:  info@decicerocompagnie.nl


Persoonsgegevens

De volgende persoonsgegevens kunnen op onze site via contact formulieren worden opgevraagd: naam, adres, woonplaats, e-mail adres. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt om u in staat te stellen zich op te geven voor een door ons geleverde dienst (zoals lezing, reis, nieuwsbrief).


Reacties

Als u een reactie achterlaat op onze site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier en het bijbehorende IP-adres met als doel om spam te helpen detecteren. Onze site bevat geen blog pagina’s en reacties worden door DCC niet aan derden doorgespeeld.


Media

DCC gaat uiterst zorgvuldig om met het plaatsen van beeldmateriaal. DCC plaatst zelfgemaakt foto en video materiaal, of door onze klanten gemaakte foto’s en video’s, op de site. Indien u een dergelijke foto of video ongepast vindt, of denkt dat er inbreuk wordt gemaakt op copyright, neemt u dan zo spoedig mogelijk met ons contact op zodat wij de betreffende foto of video kunnen aanpassen, dan wel van de site verwijderen. Dit kan via e-mail aan info@decicerocompagnie.nl.

Op de DCC site geplaatste foto’s of video’s mogen niet door u aan derden worden doorgestuurd, tenzij (i) hiervoor bij DCC toestemming wordt aangevraagd, of (ii) de betreffende foto of video eigendom is van u zelf.


Cookies

Onze site maakt geen gebruik van cookies.


Met wie delen we uw data?

Met niemand! Alle informatie die door u via e-mail of via een contact formulier op onze site met ons gedeeld wordt, zal door DCC nooit met derden worden gedeeld, tenzij hiervoor door u expliciet aan ons toestemming wordt verleend, bijv. voor het aanvragen van reisbescheiden.


Hoe lang bewaren we uw data?

Persoonsgegevens worden door ons in een beveiligde database bewaard. U kunt te allen tijde aangeven niet langer meer gebruik te willen maken van onze diensten; in dat geval worden al uw persoonsgegevens uit de database verwijderd en gewist. Stuurt u in dat geval een e-mail aan info@decicerocompagnie.nl.